KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - 100.Yıl Ortaokulu

Şbt

Kahramanmaraş Okul Sporları kapsamında yapılan yüzme müsabakalarında 6/K sınıfından öğrencimiz Rabia Vuslat KESEN 100 Metre Kurbağalama'da birinci, 200 Metre Serbest'te birinci, 50 Metre Kelebek'te ikinci, 100 Metre Serbest'te ikinci olarak okulumuzu başarıyla temsi etmiştir. Tebrikler Rabia Vuslat KESEN! Başarıların daim olsun.

Şbt

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104.yıldönümü okulumuzda kutlandı. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimize karneleri dağıtıldı. Başarılı öğrencilerimiz de madalyayla ödüllendirildi.

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu Etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğimiz Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz; şiir okuma, tiyatro, mani atışması, koro, şarkı söyleme ve daha bir çok etkinlik gerçekleştirdi.

Etkinliğimize katılarak bizleri mutlu eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin MART, Şube Müdürlerimiz Sayın Hacı YAŞIK, Sayın Yakup SALTALI ve Sayın Bekir AKÇİN'e; etkinliğimizin hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda 2024 yılında bir eTwinning Projesi yürütülmektedir. Bu proje, kuruculuğunu Balıkesir'den Burcu TURAN ABAY'ın Litvanya'dan Ingrida PAVLAVİČİENĚ ile yaptığı "Explorers of Nature" (Doğanın Kaşifleri) projesidir. Projede İngilizce öğretmenimiz Gizem YÜKSEL proje ortağı olarak yer almaktadır. Projenin amacı 4-11 yaş arası özel eğitim öğrencilerimizin doğanın mucizevi etkilerinden yararlanarak hem fiziksel hemde zihinsel gelişimlerine katkı sağlamaktır. Projede eTwinning platformunun sunduğu kaynakları kullanarak yeni fikirler oluşturmak, yaratıcı düşünmek ve insani değerleri anlamak için farklı etkinliklerle öğrencilerimizin iş birliği yapmaları sağlanacaktır. Proje katılımcılarına başarılar diliyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın okulumuz öğretmenlerine göndermiş olduğu ders önlükleri teslim edildi. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'e okulumuz öğretmenleri adına teşekkür ediyoruz.

Ock

Kahramanmaraş Okul Sporları kapsamında düzenlenen müsabakalarda 8/D sınıfından Kaan TAŞATMAZ ve 7/A sınıfından Berat ÇAM, Karate Müsabakası'nda birinci olarak okulumuzu başarıyla temsil etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

112 Acil Servis çalışanları okulumuza gelerek öğrencilerimize doğru acil çağrı ve acil durumlarda yapılacaklar konusunda seminer verdi. Böyle hayati önem taşıyan bir konuda verdikleri kıymetli bilgiler için kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Değerler Eğitimi Kulübü merhamet ve yardımseverlik konulu çok kıymetli çalışmalar yaptı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100. Yıl Ortaokulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamamız

Kas

Deneme sınavında başarı gösteren 8/K sınıfı öğrencilerimiz ödüllerini aldılar. Etkinliği planlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin de başarılarının devamını dileriz.

10 Kasım

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla yâd ettik.

Ekm

Derslerinde gösterdikleri başarılarından dolayı öğrencilerimize ödülleri Cumhuriyet'imizin 100.Yılı kutlamalarının akabinde takdim edildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzun adına yaraşır şekilde şiirlerle, şarkılarla ve marşlarla kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşasın!

Ekm

Sınıflarımız ve tüm okulumuz Cumhuriyet'imizin 100.Yılı'na yaraşır şekilde süslendi.